Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam W moim R są skrzywione przednie piasty , chciałem kupić piasty lecz niema w intercarsie na allegro są łożyska z tym mocowaniem a gdzie można kupić kompletną nową piastę . Może ktoś z was wie ...?
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 15:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja kupilem uzywane w bdb stanie z praktycznie nowymi tarczami wiec bede przekladal calosc a wiec i ty mozesz kupic jakies uzywane. Ze tak nawiaze do tematu czy dolne sworznie mozna jakos wyprasowac i wprasowac do drugiej piasty bez uszkadzania ich?
Witam W moim R są skrzywione przednie piasty , chciałem kupić piasty lecz niema w intercarsie na allegro są łożyska z tym mocowaniem a gdzie można kupić kompletną nową piastę . Może ktoś z was wie ...?
Witam kolego. chodzi Ci o cała zwrotnice-kopyto??? mam 618Si na części sprzedaje. Napisz na PW to się dogadamy
[ Dodano: Pią Kwi 26, 2013 15:48 ]
A jak mogłeś to pokrzywić???? Przecież ta zwrotnica jest chyba z żeliwa, chyba że sam trzpień co na nim łożysko siedzi skrzywiłeś. Ale oba??? Z przepaści skakałeś czy jak:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum