Wysłany: Wto Maj 07, 2013 12:42 [620si]jak sprawdzic maglownice
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
witam ogladalem wczoraj maglownice tzn dwie, na jednej zaobserwowalem luz zlapalem za krzyzak i ruszalem i czuc bylo delikatny luz drazki staly w miejscu a cos w srodku popukiwalo potem przelozylem krzyzak do drugiej i luzu nie ma wcale ale za to bardzo lekko chodzila tzn krecac nie stawiala oporow bo ta druga delikatniej ciezej chodzila i teraz pytanie czy powinna tak lekko chodzic? czy ta bedzie wporzadku? na co zwrocic jeszcze uwage przy kupowaniu uzywanej maglownicy...jestem zmuszony do uzywki bo firmy regeneracyjne nie chca przeprowadzic kompleksowej regeneracji jedynie moga zlikwidowac luzy a wiadomo jak to sie skonczy przekreca srube regulacyjna i wezma kase a to wystarczy na miesiac
_________________ mathew
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 12:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kompletna regeneracja ? ehh a mi w tencar w lublinie powiedzieli ze dla nich jest to nierozbieralne a to raczej dobry serwic tak samo w zamosciu u michalskiego. Dawno robiles? ile juz przelatales ? miales wczesniej luzy tzn stukala ci maglownica czy tylko ciekla?
kompletna regeneracja ? ehh a mi w tencar w lublinie powiedzieli ze dla nich jest to nierozbieralne a to raczej dobry serwic tak samo w zamosciu u michalskiego. Dawno robiles? ile juz przelatales ? miales wczesniej luzy tzn stukala ci maglownica czy tylko ciekla?
Kompletny - rozbierają cała, napawają, wszystko idzie nowe w środek co się zużywa. Nie ciekła, było tylko lekkie stukanie na prawym kole. Mały luz, ale jakoś się przenosiło. Robiłem w listopadzie 2012, już 10tys zrobiłem. 450zł dałem im już wyjętą, pewnie możesz się umówić na kuriera z odsyłką, chyba, że podjedziesz na miejsce osobiście. Tą firmę polecali mi wszyscy z okolicy, że są najlepsi. Pojechałem, znają się na rzeczy, mają sprzęt i pojęcie.
_________________ Rover 600 2.0 SDi 99'
klocuch12 [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 01:34
Administracja forum ROVERki.pl informuje:
Niniejszy post został ukryty z powodu niezgodnśoci z regulaminem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum