Wysłany: Czw Maj 26, 2011 20:51 [michfra88 - R200]
Witam serdecznie i również pragnę się pochwalić moją gablotą:)
Jest to R200 1.4 8v. Mój wybór na to właśnie auto padł we wrześniu ubiegłego roku co jest wielką Waszą zasługą, za co serdecznie dziękuję. Jak na razie nie udało mi się wiele dokonać ale poniżej chciałbym to zaprezentować
Sesja zaraz po zakupie
Następnie Rover dostał ciemne szybki
Z początkiem wiosny przyszedł czas na felgi - 15x7" 195/50
Aktualnie z zewnątrz moje autko prezentuję się tak:
Plany:
- gleba
- wymiana głośników z przodu na Helixy i wygłuszenie
- renowacja felg
- ciemne lampy z przodu i dymione boczne migacze
- siatex w grilu
i pewnie wiele innych pomysłów które przyjdą w trakcie zobaczymy może z czasem uda się to wszystko zrealizować
Ostatnio zmieniony przez michfra88 Czw Maj 26, 2011 21:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 26, 2011 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
we Wrocławiu za tył ( tylna i tylne pasażerskie ) to koszt ok 420 pln.
michfra88,
nie wiem czy masz w planach mody w kierunku MG ZR.... ale... wystarczy ta gleba i będzie ładny R 200 bez przeszczepów
dziadekc1, ja akurat mówię o takiej sprawdzonej firmie, która wiem że robi dobrze, być może że i taniej to można zrobić i być może że równie dobrze jak w tej za 420
w Szczecinie kosztuje to 250 złotych tył i z tego co pamiętam 150 przód
adamsky napisał/a:
nie wiem czy masz w planach mody w kierunku MG ZR....
nie, nie mam takich planów gleba może zawita po wakacjach bo szybciej nie da rady
[ Dodano: Nie Cze 05, 2011 15:32 ]
Ostatnio udało mi się trochę pomodzić przy aucie i zamontować kilka rzeczy więc zamieszczam zdjęcia
Pomalowałem zaciski i bębny na kolor szaro-srebrny
Zakupiłem radyjko JVC KD-R511 i podłokietnik
W końcu udało się zrobić jako taki porządek w bagażniku z kablami
A na końcu dodatek z którego jestem strasznie zadowolony jako fan zespołu Dżem pamiątka z piątkowego koncertu w Policach
Zapraszam do komentowania
[ Dodano: Sro Sie 28, 2013 10:31 ]
Po dość długiej przerwie chciałbym pokazać jak mój Rover wygląda na glebie. Ma zamontowane zawieszenie od Silverstone chociaż na moje oko siadł więcej niż 30 mm. Jeśli chodzi o komfort jazdy jest o niebo lepiej niż na serii kwestia przyzwyczajenia i zmiana stylu jazdy bo jest naprawde nisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum