Wysłany: Nie Cze 02, 2013 17:50 [Rover 200] problem z układem elektrycznym
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
witam wszystkich forumowiczów. mam nieciekawy problem z moim roverkiem. stał przez zime trzy miesiące nieodpalany, naładowałem akumulator, odpalił bez problemu lecz po kilku minutach jazdy najpierw opadły na zero wskazówki, następnie zapaliły sie wszystkie kontrolki, po chwili zgasł i nie było w nim wogóle prądu.na drógi dzien odpalił, ale tez po chwili zgasł.jestem w tej chwili za granicą i dopiero poszukuje mechanika. jeżeli ktos miał podobny problem, lub domysla sie co może byc z nim nie tak- piszcie -bede bardzo wdzięczny. pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 02, 2013 17:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 17:16 [Rover 200] problem z układem elektrycznym
dzieki za podpowiedz, jutro posprawdzam wszystkie przewody
[ Dodano: Pon Cze 03, 2013 18:16 ]
zalozylem nowy akumulator, przeczyscilem wszystkie glówne przewody oraz kopulke i dziala dzieki za dobry trop, martwilem sie ze to bedzie cos powaznego. pozdrawiam!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum