Wysłany: Sob Cze 01, 2013 12:14 [R420] Elektryczne szyby nie dzialaja
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam!!
Od kilku dni mam problem z elektryka szyb po prostu przestaly dzialac, nie slychac zadnych klikniec , nawet nie drgna. Pare dni temu kiedy to sie stalo kilka razy udalo opuscic i podniesc szyby , od tamtej pory nie reaguja. Dodam jeszcze ze nie dzialaja wszystkie cztery - prosze o wskazowki od czego zaczac poszukiwania usterki (bezpieczniki pod maska i w samochodzie ok)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 01, 2013 12:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po pierwsze to powitać wszystkich maniaków ROVERków (mój pierwszy post na tym forum )
Podłączę się pod temat bo mam podobny problem. Nie działa mi tylko ta szyba od kierowcy, po zasterowaniu guzikiem słychać właśnie z tego modułu jakieś kliknięcie i nic więcej. Może być uszkodzony czy szukać przyczyny w czymś innym?
Z góry dzięki za odpowiedz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum