Wysłany: Wto Paź 22, 2013 09:08 Pożegnanie z "Lowelkiem"
Jakiś czas temu pożegnałem się z moim Roverem. Świetne auto, jednakże brak możliwości znalezienia jednej głupiej części przez prawie rok mnie już zdenerwował wystawiłem na otomoto i od razu pierwszy klient jaki go oglądał był zachwycony i go kupił.
Mimo pożegnania z tym autem sentyment do marki pozostaje, tak więc będę Wam na drodze migał
A od jutra będę szczęśliwym posiadaczem E-classe w210 w kombi
_________________ mp3 kills vinyl industry
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 09:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A od jutra będę szczęśliwym posiadaczem E-classe w210 w kombi
to powodzenia Ci życzę, bo nie jest to auto tak bezawaryjne jak 400-ka szczególnie że kombiaki sa kupowane jako woły robocze a nie jako auto na wyjazd do koscioła w niedzielę przez przysłowiowego niemieckiego emeryta .
brak możliwości znalezienia jednej głupiej części przez prawie rok mnie już zdenerwował
A czego nie mogłeś nabyć ?
Bezawaryjności
przewód dolny do intercoolera. allegro zero, szroty zero. nawet jak jechałem gdzieś w trasę i widziałem szrot to od razu zajeżdżałem i nigdzie... dosłownie nigdzie.. a jak już na allegro znalazłem gdzieś na drugim końcu Polski i zamówiłem to 3 godziny później zadzwonił sprzedawca, że podjechał jakiś klient i kupił wszystkie części do tego modelu...
Co do tego jak był wykorzystywany merolek to dobrze wiem, bo kupuję od znajomego i znam dokładnie historię auta
mcjg, serwis hondy to raz, a z fmica porobić złączki to 2 (Jugol zrobił, taniej i wytrzymalsze jak ori). Już nie wspomnę że ja jakos dużo rzadszy model rury od IC kupiłem do 25ki bez większego problemu na alledrogo, nówkę oryginał z logiem MG rover .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum