Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam.Przerdzewiało poszycie progów po obu stronach z tyłu.Powiedzcie czy ta blacha zewnętrzna zdejmuje się jakoś, czy jest to próg i jedynie pozostaje wspawanie części lub całości.?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 06, 2013 15:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 10:15
U mnie też to występuje dokładnie w okolicy tego plastiku pod lewarek, w tamtym roku majster wspawywał kawałek blachy i było ładnie, niestety po zimie znów widać rude placki. Wczoraj potraktowałem te robione miejsca brunoxem epoxy mam nadzieję że proces powstrzymam na jakiś czas.
a gdzie można odkręcić i wymienić ? progi są zgrzewane, rozwiercasz zgrzewy i progi na wymiany, brunox trochę pomoże ale nie am innej metody jak usunięcie elementu z korozją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum