Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam,
Pytałem oto w innym temacie, ale moze nie wszyscy uzytkownicy nie wiedza ze moze toczyc sie dyskusja na ten temat, a kazda inforamcja moze byc istotna nie tylko dla mnie ale pewnie dla szerszej liczby uzytkownikow ktorych moze dotyczyc ten problem,czyli padajaca na potege pompka sprzegla. Kazda informacja od uzytkownika takiej pomki bedzie pomocna.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 16, 2013 09:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cztalem tego posta, ale moze ktos ma nowe informacje o uzytkowaniu tej pompeczki,ktore przsporza jej nowych uzYtkownikow lub krytykow
[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 13:13 ]
Cos slaby odzew widze,wczesniej bylo sporo szumuwokol tej konstrukcji,albo tak dobrze chodza,albo tak zle. Panowie podzielcie sie opiniami o tzm produkcie, bo furka stoi w garazu unieruchomiona i czeka na reaktzwacje, tzlko nie wiadomo czym.
Ja mam zamontowany korpus pompki Fatimexa już przeszło 3 lata i cały ten czas problemów z wysprzęglaniem nie uświadczyłem. Wszystko działa jak w dniu montażu.
Podstawa przy kupnie korpusu od Fatimexa to sprawny tłoczek.
Masz pewnie namysli korpus berylowy, z wlasnym tloczkiem.
Ja zastanawiam sie nad nowym rozwiazaniem fatimexu, nowy korpus i tloczek jako calosc ,ktora otrzymujesz po zamowieniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum