Wysłany: Sob Lip 20, 2013 16:50 [R400] Klamki przednie
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może kupował klamki do rovera od gościa na allegro czy są warte uwagi czy to jakaś lipa http://allegro.pl/rover-4...3380051316.html z góry dziękuje .
Ostatnio zmieniony przez szoso Sob Lip 20, 2013 20:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 20, 2013 16:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam 4 sztuki zamontowane od roku czasu i nic się złego nie dzieje.
W nawiasie kwadratowym w tytule tematu, wpisuj R a nie k, nie będę cały czas za ciebie tego poprawiał
Mam ją od pół roku w civicu wszytko ok. Nie wiem jak jest u was w roverach ale u mnie oryginalne klamki miały wysunięty uchwyt do pociągania. Te klamki mają go prawie na płask. Ale można się do tego przyzwyczaić
Mam 4 sztuki zamontowane od roku czasu i nic się złego nie dzieje.
W nawiasie kwadratowym w tytule tematu, wpisuj R a nie k, nie będę cały czas za ciebie tego poprawiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum