Wysłany: Nie Sie 11, 2013 19:28 [R420] Schemat wtyczki/wiązki drzwi.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam,
Zanim poproszę o pomoc wyjaśnię, że spędziłem kilka godzin na szukaniu podobnego problemu (nie tylko na forum roverki.pl) ale nie znalazłem rozwiązania (tematy podobne, ale inne modele aut).
Problem jak w temacie. Potrzebuję schematu multi-wtyczki drzwi (pasażera, jeśli to ma znaczenie). Przeszukałem RAVE'a i nie mogę znaleźć. Wdzięczny będę również za porady jak się do niej dobrać. Czy jest możliwość odpięcia jej również od strony nadwozia?
PS: Może ktoś ma sprawdzoną stronkę skąd można pobrać HAYNES'a ROVER?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 11, 2013 19:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w takim razie jutro nad tym posiedzę,
gdyby ktoś był na czasie z tym tematem, to proszę podrzucić w jakim dziale szukać
(leniwy nie jestem, brak czasu po prostu)
PS: Znalazłem, ale dostanie się do tej wtyczki wymaga zdjęcia, albo drzwi, albo błotnika. Masakra. Bo wydaje mi się, że nie mogę również jej wyciągnąć od strony karoserii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum