Wysłany: Sro Sie 14, 2013 14:46 [MGZTT] stuki w okolicy amortyzatora
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam ,po kompletnej wymianie wszystkich tulei ,wahaczy, tylnego zawieszenia w dalszym ciągu słyszę i to co raz bardziej ! stuki z prawej strony wyrażnie dochodzące z okolic prawego tylnego nadkola(wsadziłem synka do bagażnika ) i na dziurach wyrażnie słyszał mocne stuki z okolicy mocowania górnego tylnego amortyzatora!
czy to amorek do wymiany,czy tylko może być to jakas poduszka?...mocowanie?
Same amory na testach niby wyszły dobrze 60-65%
Proszę o jakieś sugestie!
Dziękuję i pozdrawiam!
[ Dodano: Sro Sie 14, 2013 15:46 ]
Nooo!!! ,tak wielkiego zainteresowania i pomocy to się naprawdę nie spodziewałem!!!!,wielkie,wielkie DZIĘKI !
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 14, 2013 14:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprężyny też wymieniłeś? U mnie coś stukało przy podskokach auta, ale wszystko (w tym sprężyny) wyglądało ok. Zdecydowałem się mimo wszystko kupić zestaw sprężyn na tył i po wymontowaniu starych okazało się, że były obie pęknięte przy samej podstawie. Bez wymontowania naprawdę ciężko było to zobaczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum