Wysłany: Pon Sie 12, 2013 15:23 [Rover 75 '99] 2.0 CDI prośba o ocenę.
Witam, poszukuję Rovera 45 w dieslu w cenie do 7500 zł, ale w oko wpadł mi 75. Jak widać informacje ubogie. Proszę o opinię .Może jest ktoś z okolic i mógłby obejrzeć to cudo?
nie no R75 na pewno nie za takie pieniądze w tej cenie CZASAMI dobrze kupisz R45, a nie wierze w to, ze kupi sie R75 za 5800 i będzie się to nadawało do jazdy bez większego wkładu finansowego
Dzięki wszystkim za porady, jednak sobie odpuściłem i nie pojechałem, za daleko jak na tak niepewną inwestycję . Znalazłem R45 http://otomoto.pl/rover-4...-C30225501.html wydaje mi się, że może być całkiem okej. Opis troszkę niezgodny z prawdą, ale chyba bardziej wynika z niezorientowania właściciela...widać, że auto użytkowane na co dzień i chyba nie picowane. Co myślicie? Warto jechać prawie 300km ?
Ostatnio zmieniony przez izbic Pon Sie 19, 2013 09:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum