Wysłany: Nie Sie 25, 2013 14:01 [rover75] gaśnie a mam jeszcze paliwo
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Siemka wszystkim. Mam pytanko, bo kupiłem roverka75 i za dwa dni padła mi pompa paliwowa, podłączyłem na ostro i nie działa więc kupiłem nową i ok... ale do czasu bo gdy miałem w baku mniej niż 1/4 paliwa nie chodził samochód. dolałem i działa. dowiedziałem sie od kumpla że podobną sytuację w seacie i przyczyną była pompa zastępcza jakaś??? wymieniona była ta pod maską ale w baku też jest jakaś wiec może ktoś wie o co tu chodzi help
Ostatnio zmieniony przez mariuszrover Nie Sie 25, 2013 19:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 25, 2013 14:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czyli mam rozumieć, że prawdopodobnie padła mi pompka w baku? Może być bo w drugiej połowie baku paliwo jeszcze było, a pompka była przykryta ropą.
A już miałem przydłużać wężyk ten co idzie do pompy główniej bo nie sięgał do dna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum