Wysłany: Czw Wrz 05, 2013 08:47 [R600] Proszę o rzut oka na ogłoszenie
Dzień dobry Panowie. Bardzo proszę o zerknięcie na zdjęcie w poniższych ogłoszeniu. Wiem, że część z Was jest w stanie wychwycić najdrobniejszy odstający od reszty element. Będę wdzięczny.
Skąd jesteś kolego? Widze samochód z brzegu w sumieniedaleko mnie
[ Dodano: Czw Wrz 05, 2013 10:49 ]
Wnętrze wygląda na zadbane. Kierownica nie jest strasznie wytarta. Widać trochę szpachli na lewym nadkolu chociaż niedawno wstałem więc możliwe, że się myle
Prawa tylna lampa - coś jest nie tak. Klapa bagażnika - coś z nią nie tak. I trochę porysowany.
Generalnie dziwi mnie czasami opieszałość sprzedawców. Robią foty. Piszą, że super, a z fot nic nie wynika, bo są słabej jakości - chyba kalkulatorem robieone. Ja przez takie coś zmarnowałem cały dzień oglądając 3 fury, które w realu okazały się mega pokiereszowane. Ten też mi na takiego wygląda.
Prawa tylna lampa - coś jest nie tak. Klapa bagażnika - coś z nią nie tak. I trochę porysowany.
Generalnie dziwi mnie czasami opieszałość sprzedawców. Robią foty. Piszą, że super, a z fot nic nie wynika, bo są słabej jakości - chyba kalkulatorem robieone. Ja przez takie coś zmarnowałem cały dzień oglądając 3 fury, które w realu okazały się mega pokiereszowane. Ten też mi na takiego wygląda.
No właśnie.. Kalkulator.. Potem się jedzie ileś tam km po to, żeby zobaczyć samochód gorszy od opisu. Ja stoje przez decyzją czy kupywać w tym roku rowerka czy może po zimie
Dziękuję bardzo panowie. Sam jeżdżę sześćsetką już ponad dwa lata, ten samochód będzie dla kolegi - mieszkam w pobliżu, więc przejedziemy się go zbadać. Jestem w miarę "opatrzony" z tym modelem, więc sądzę że jeśli coś będzie nie tak, na żywo rzuci mi się w oczy. Tak czy inaczej co kilka par oczu to nie jedna
Kolega zdecydował się na ten samochód Jeździłem nim - wszystko bez zarzutu. W kwestiach wizualnych sporo do odpicowania, ale większość da radę zrobić niskim kosztem - wnętrze trzeba umyć od A do Z, bo dosłownie wszystko się lepiło. Pierdół typu czujnik krańcowy w drzwiach kilka jest. Pod maską wszystko ładnie, zauważyłem że wąż od intercoolera został wymieniony, ale siedział stabilnie. Poprawki lakiernicze dokonane będą na warsztacie rodzinnym, w dodatku dużo w tej kwestii robić nie trzeba.
Ostateczna cenę ustalili na 3200.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum