Wysłany: Nie Maj 06, 2012 10:33 Na sportowo...kibicujesz?
Zakładam temat sportowy bo przed najważniejszą imprezą w Polsce, dzieje sie tyle ciekawych rzeczy, a co będzie się dziać na olimpiadzie. Zapraszam do dyskusji w rytm przeboju koko spoko, piłka leci wysoko
_________________ nie wierzę w rdzę
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 10:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja chętnie obejrzę zmagania piłkarzy i organizatorów, a na koniec ocenię
Liczę, że po stronie polskiej w organizacji wszystko się powiedzie. Miasta nie będą sparaliżowane, będę mógł sobie spokojnie przemieszczać się pomiędzy pracą a domem Co do naszej reprezentacji... nie wróżę tutaj rewelacji. Ale może z jeden mecz się uda wygrać albo przynajmniej zremisować
Zamierzam obejrzeć każdy mecz, o ile będzie transmitowany w ogólnodostępnej stacji
Lubię oglądać piłkę, zwłaszcza na takich imprezach jak Euro czy MŚ.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jako, że przez 12 lat biegałem za tym okrągłym skórzanym balonem, to z tym sportem jestem dość mocno związany. Na pewno będę się starał obejrzeć jak najwięcej meczów. W sukcesy Polskiej reprezentacji nie wierzę, dlatego każdy dobry wynik będzie dla mnie sporą niespodzianką i zaskoczeniem
Każda dyscyplina sportu znajdzie tu miejsce. Dzisiaj siatkarki z Turcją o olimpiadę. Boję się sędziowania po gospodarsku. Byłoby super oglądać na olimpiadzie polski zespół.
Ja to jestem za koszykówką, więc o tym chętnie porozmawiam
Co do piłki kopanej, to jak zawsze balonik zostanie napompowany, a potem huk i wielkie jęki zachodu
Euro, to wielkie koszty, a na końcu FIFA wystawi rachunek i podsumuję tę imprezę.
od strony sportowej niech wygra najlepszy, ale nie mam zamiaru odrabiać (w podatkach) Euro do emerytury
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Podobnie jak tronsek, nie jestem wielkim entuzjastą piłki kopanej, a na popisy naszych "magików" nie mogę patrzeć. A w ogóle, to po mojemu, jaki poziom reprezentacji gospodarzy taki i hymn imprezy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum