Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 18:01 [R75] CB radio
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
witam to nie ten działa ale piasałem na car audio i nikt nie odpowiedział przeczytałem wszystkie posty z tamtego działu było kilka pytan ale bez odpowiedzi wiec moze tu czy ma tos w r75 cb radio bo chce włozyc ale nie wiem gdzie ogolnie musze gdzies umijscowic unidena 520xl tylko nie pod fotel no ale zeby tez ładnie to wygladało ja nie mam pomysłu
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Lip 18, 2011 22:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 18:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam dokładnie to samo radio i mam je ulokowane pomiędzy tunelem środkowym a siedzeniem pasażera. Wciskam je tam. Nie musisz wiercić, kleić itd. Fotel się nie odkształca,ściera itd.Radio nie wypada, a w razie czego można je wsadzić po siedzenie, żeby nie kusiło. Jeżdżę już tak 2gi rok
Ja swojego Alana 109 razem z ramka do mocowania wcisnąłem w półeczkę nad włącznikiem świateł.
Wchodzi ciasno i nic nie przeszkadza podczas jazdy.
Gruszka leży w kieszeni drzwi na gąbce do szyb i jest wszystko ok.
Żadnego wiercenia dziurawienia itp.
Antenka na bagażniku, przewód przez okienko na narty później wciśnięte między oparcie a siedzenie tylne, pod dywanikiem itd.
Prądy od zapalniczki.
Mam też alana, wcisnąłem je pomiędzy tunelem a siedzeniem pasażera. Dobrze tam jemu, pasażerowi nie przeszkadza, łatwy i bezpieczny dostęp. Pod nogami dla mnie nie da rady, bo przy naciskaniu sprzęgła bym zahaczał.
również mam pomiędzy tunelem srodkowym a siedzeniem pasażera myślę że to dobra miejscówka. A tak wogóle pozwolę się pochwalić swoim Roverkiem którego nie dawno kupiłem
a ja swojego kolosa tti 880 schowałem pod siedzenie i przykręciłem do jednego z prętów o rozmiarze 16mm. gruszka umiejscowiona przy podłokietniku(foto w garażu), a jutro jakby kogoś interesowało dodam fotki mocowania cb radia.
+ i - podciągnięty od radia(kabel głośnikowy widzoczny na zdj.2), a przy okazji wymiany radia podłączyłem radio i cb tak, że działa bez kluczyka bo z kluczykiem troszke mnie drażniło.
apples, Dzięki za info ,ale ja dopiero dziś sprawdziłem to miejsce i umnie jest to rozwiązane troche inaczej nie mam takiego slotu a wszystkie inne sa zajęte przez przekaźniki, dodam że patrzyłem pod schowkiem od strony pasazera.
PS jutro dodam foto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum