Tak po za tematem:
Zasłonił rejestrację z przodu a z tyłu zapomniał
Co do auta:
- Przód dobrze spasowany, zderzak niemal na 100% nie malowany, jedynie znaczek wypłowiał
- do tyłu także niema co się przyczepić, mógł by mieć tylko czujniki parkowania, czasem potrafią dup* uratować
- tylny błotnik od strony pasażera ma rysę od obtarcia o coś
- trzeba sprawdzić czy klima działa, to ważne, bo jak nie to trzeba liczyć na 100zł dołożenia
Po za tym wygląda dobrze, myślę że naprawdę warty uwagi jeśli niema HGF.
Byłem go oglądać, to drzwi od strony kierowcy są źle spasowane, Plastik przy oknie za kierowcą jest pęknięty i łatany, uszczelka na dachu jest za długa. To chyba mógł być bity.
na temat silnika dużo nie mogę powiedzieć, nie mam porównania jak chodzi w innym zr. klima działa, awaryjne działają tylko na wyłączonych światłach, w lusterkach siadła elektryka.
Drzwi czym objawiają się spasowaniem? Bo bywa tak że uchwyt zamka się z czasem cofa i drzwi nieco wystają, ale to w każdym aucie się dzieje i jest to do regulacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum