A tak już po za konkursem. Mam bramę wjazdową do garażu o szerokości 2m, na wysokości 80-110 cm jest 2,1m. Nie wiem czy dobrze widziałem ale szerokość MG z lusterkami wynosi 193cm, ewentualnie jakby ktoś mógł zmierzyć lusterka na jakiej są wysokości? Bo myślę że do szyby można złożyć je ręcznie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 11:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok dzięki widzę że ogłoszenie znikło, jutro jak będę w pobliżu z towarem to może podjadę. Ze zdjęcia tylna wydawała mnie się też trochę przesunięta.
Na konsoli środkowej widać było jeden wolny przycisk w co ewentualnie mógłby być jeszcze doposażony?
I czy ktoś może potwierdzić szerokość z lusterkami 1,93m?
Tego szarego oglądałem na giełdzie w Mysłowicach w niedzielę. Nie wygląda źle, ma parę poprawek lakierniczych na błotnikach i kilka drobnych wgniotek na masce. Od pana z komisu dowiedziałem się, że opony są nowe. Właściciel dokłada nową półkę z tyłu bo w obecnej wyciął dziurę na głośniki i lampy tylne led typu "lexus". Jakbym takiego teraz szukał to kupiłbym go, cena adekwatna do stanu i jeszcze do negocjacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum