Wysłany: Wto Paź 08, 2013 00:34 Organizuję grupową sesję zdjęciową all Rover w Rzeszowie
[i]Witam serdecznie.
Post pisany w celu informacyjnym dla mnie jako, że muszę wiedzieć na ile samochodów się nastawić.
A teraz o co chodzi.
Chciałbym zorganizować sesję zdjęciową z użytkownikami Roverków.
Mamy do dyspozycji:
- 2 świetnych fotografów z dobrym sprzętem
- Rzeszów, który nocą jest piękny i można to wykorzystać do zdjęć, które później urywają jaja
- nasze wizje co do miejsc, wyglądu zdjęć itd
- mistrzowskie towarzystwo i dobry humor
Im więcej samochodów tym bardziej zaangażuję się w wyszukanie ciekawych miejsc do zdjęć i być może pozwoleń na wjazdy tam gdzie raczej nie wolno wjechać.
Co do ceny to jestem na etapie dogadywnia się z fotografami, mam nadzieję, że wyjdzie tak, że trzeba będzie pokryć koszty ich paliwa, coś trzeba będzie chłopakom postawić do jedzenia i picia, ogólnie bez jakiś kolosalnych sum, im więcej samochodów tym taniej nas to wyniesie
A teraz parę zdjęć
(każde z nich robił mateuszmartyna.pl)
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 00:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie i Panie, w związku z bardzo małym zainteresowaniem co mnie bardzo zdziwiło ustalam I termin sesji z fotografami.
Będą to godziny nocne więc liczę na to, że każdy będzie mógł się oderwać od życia codziennego na parę godzin.
Za nie długi okres podam termin I sesji
Wybacz ale skoro te zdjęcia mają urywać jaja to szkoda zachodu. Do klimatu roverów nie pasują tego typu prześwietlenia itp. Może pod porobione japończyki tak ale nie pod rovera. Druga sprawa jakość zdjęć też nie powala.
_________________ Z roverów się śmieją ale nie muszę przynajmniej pedałować.
Te zdjęcia miały być tylko i wyłącznie poglądowe, zawsze można wybrać inne oświetlenie itd itd, kwestia gustu.
Co do jakości to w sumie nie wiem czego tu się spodziewać jak zostały one poddane kompresji jakościowej z 3749x2496 na 800x600 żeby się zmieściły na forum.
Mi się te zdjęcia bardzo podobają, z resztą jak będzie sesja to dam tu zdjęcia i sami ocenicie co wyszło i czy warto
Z doświadczenia warszawskiej ekipy, która też jakiś czas temu taką sesje organizowała wiem, że duża liczba aut to wcale nie jest taka fajna impreza. Do 5-ciu sztuk to max, potem robi się kaszana i brakuje nocy na przejechanie miasta i obfocenie kilku miejsc z wcześniej wybranych.
Róbcie fotki i przysyłajcie do kalendarza
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dokładnie, zdecydowanie sprawniej wychodzi jak grupa jest nieduża - większa mobilność, mniej aut do focenia w danej lokalizacji i mniej straconego czasu.
Tak swoją drogą, MaReK, może coś powtórzymy w W-wa?
_________________ Zdanie poniżej jest fałszywe.
Zdanie powyżej jest prawdziwe.
Mnie jest ciezko ogarnac porzadnie wiecej niz 2 auta na sesji. Jezeli to maja byc doswietlane, ciekawe kadyr. Na ostatnim spcie foto w W-wie nie wyjalem chyba nawet aparatu, bo bylo z 15 aut Ceizko bylo cos ustawic, pokombinowac i przejazdy w takiej kolumnie tez rozciagaly sie po miescie.
Takze jak dla mnie 5 aut, to chyba na 2-3 fotografow Tak ja bym to widzial.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja byłbym chętny na takie coś lecz niestety moje R200 nie jest gotowe na przygody z aparatem. Jeśli taka akcja będzie się odbywać w późniejszym terminie i dam radę coś ogarnąć w temacie - śmiało mnie wpiszcie na liste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum