Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich ! Zastanawiam się czy do MGFa jest jakikolwiek sens zakładania rozpórki zawieszenia. Czy zadziałałoby to pozytywnie na usztywnienie konstrukcji? Czy taka http://allegro.pl/staffa-...3610441107.html od mg zr przypasuje ?
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 09, 2013 20:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam ,kiedys byłem posiadaczem tego cudnego cabrio, niestety musialem sprzedac , ale zostalo mi duzo czesci w promocyjnej cenie 600 zł za całość w czego skład wchodzą skrzynia biegów z pólosiami, 4 x gruchy zawieszenia, tłumik kompletny z katalizatorem,2 x drzwi z szybami, bak, łapa silnika,nagrzewnica ,sprzegło docisk,serwo i wiele wiele innych, czesci sa od mg mgf 1996r 1.8 120 km od anglika , wszystkie były sprawne cena promocyjna 600 zł odbiór tylko osobisty bo naprawde duzo jest tych rzeczy z centrum, mój tel 667200752. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum