Wysłany: Czw Maj 06, 2010 06:28 [R75] Falowanie na obrotach
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
mam roverka 75 z silnikiem 2.0 V6
Ostatnio zaczął mi falować n obrotach...na benzynie tylko faluje, a na gazie poprostu gaśnie...powymieniałem kable, świece, silnik krokowy i nadal nie ma efektu falije cały czas...po podłączeniu komputer pokazuje rzekomo jakis błąd pisze coś o przewodzie kondensacyjnym ale pojecia nie mam o co chodzi....czekam na info-pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lis 28, 2010 00:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 06:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
czy powodem falowania może być niesprawny kolektor ssący??? gdzieś słyszałem że może on mieć jakieś zapadki w środku i one mogą niedomykać sie czy cos takiego...proszę o info...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 25, 2010 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum