Wysłany: Czw Paź 24, 2013 23:07 [R75] Opinia na temat Lovelka
Witam.
Proszę was o opinie na temat tego Roverka bo na 75 nie znam się tak dobrze jak na 400 i nie wiem na co patrzeć.Czy w ogóle można coś wyczytać z tych zdjęć ?
http://tablica.pl/oferta/...html#6789dd8201
Z góry dziękuje
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 24, 2013 23:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ciekawy kolor, bardzo niska cena, przebieg (deklarowany) niewielki - 8 tyś rocznie... wątpię aby to było realne.
"Auto posiada najbogatsze wyposażenie" - to mijanie się z prawdą, brakuje chociażby chromowanych lusterek, ogrzewania foteli (a to są skóry więc w PL się przyda), radio to te najsłabsze (serio, gra bardzo słabo), rolety tylnej szyby, a i ciekawe jakie lusterko kierowcy itp.
opis pojazdu to jakieś bzdury, 3 strefowa klima... nie ma czegoś takiego, przebieg 103 tyś ... ta jasne i montował gaz żeby nim nie jeździć. Po za tym to jakaś hybryda, podłokietnik ciemny a fotele jasne.. Boczki są ciemne też. więc nie wiem o co chodzi. cena fajna, dobry ale może na dawce części ja bym 75 za 6 tyś nie chciał jeździć.
sam nie mam idealnego roverka, kupiłem 3 lata temu za wyzsza cenę i go przeklinałem, ale się nie poddałem dziś powiedzmy ze cieszę się autem po wielu przygodach choć nadal ciągle coś jest do podziałania.
Ten ma niski przebieg ale kierownica jakas taka wytarta albo to cien na dolnej częsci.
no i brak gumki na pedale od sprzęgła. Wytarta? ściągnięta? gdzie jest haczyk?
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Paź 26, 2013 10:12
0L0 napisał/a:
Cytat:
8 tyś rocznie... wątpię aby to było realne
Oczywiście, że jest to realne. U mnie jest to ok. 7-8k km rocznie, i to jak daleko na urlop pojadę
Wszystko jest realne, moja mama ma auto z 2003 roku z salonu i na dzisiejszy dzień ma 46 tys przebiegu.
Ale wiadomo, ludzie korzystają na tym, że istnieją takie małe przebiegi, przekręcają liczniki i sugerują, że auto mało jeździło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum