Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Czesc, chce sprzedac rozbitego 620ti, wszystko jest sprawne, silnik nietkniety, wnetrze okej, wszystko dziala poza ukladem kierowniczym, tylnym i przednim zawieszeniem i blacharka jak widac na zalaczonych zdjeciach. Samochod ma instalacje LPG komputer STAG4, wtryskiwacze HANA(mam nowe poreklamacyjne do zamontowania, powodem reklamacji byl niewlasciwy montaz powodujacy rozszczelnienie wtryskiwaczy), butla w kole 42l STAKO, mam komplet rocznych opon zimowych.
Jak sadzicie jaka jest relatywnie rozsadna cena za ten model?
Jeśli masz tylko czas i kase na to to sprzedawaj na części.
Sam silnik z 2.5 tys.
Halogeny na allegro stoją za ponad 400zł
Fotele itd 500zł conajmniej i już masz więcej niż byś sprzedał go teraz rozbitego a gdzie reszta części ...
Ech.. Szkoda go bo jak widziałem na forum to zadbany przez Ciebie był
Ale co ? Rozumiem dalej jakiś Roverek ? Czy już nie ?
Akurat takiego chce mieć.. Czarny z beżowym środkiem (teraz jestem w trakcie szukania kogoś kto sie zamieni za szare skóry i po zimie do przemalowywania bedzię szedł ) i aż serce mi się łamie jak widzę te fotki... Szkoda go.. Cholernie szkoda.
tomii620 mysle, ze teraz kupie cos innego zamiast roverka
Dorzucilem ZDJĘCIA jak wygladal 2 miesiace temu po renowacji blacharaki
greg-si Samochod oddam w rece czlowieka, ktory chce zrobic project z tego Rovera jakiego jeszcze nie bylo. Kto ma konto na facebook polecam OBEJRZEĆ co zrobil z pordzewiałej Hondy Del Sol, a tutaj przebieg prac na innym ALBUMIE
Notabene wlasnie ten czlowiek robil 2 miesiace temu blachy w momi Roverze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum