Witam
Muszę kupić wycieraczki do autka r45 Z racji tego, że zawsze kupowałem w jednym miejscu wycieraczki do mojego auta a miejsce to znajduje się 500km to niestety muszę kupić inne. Szukam sprawdzonych. Może macie jakieś swoje ulubione
PS. Firmy nie mogę już odczytać z wycieraczek wytarły się
Pozdro
_________________ Niecierpliwy. To moja Wada ^^
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W swoim Roverku z jakiś miesiąc temu zmieniłem na Bosch'owskie.Wczesniej też takich używałem.Dobrze się spisują.
Przed zakupem warto zmierzyć długość obecnych, ponieważ w przypadku R 600 katalogi producentów wycieraczek podają dwie długości.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ja zawsze pod wymiar kupuję
Trochę poczytałem o wycieraczkach Bost Twing coś tam
Ale powiem że jak mam wydać 100zł. To już wolę kupić za 25zł wycieraczki i poprosić szwagra żeby mi wysłał pocztą jakies 10zł więcej. A to jest 1/3 ceny Bosha... A ja z tamtych jestem Mega zadowolony wymiana raz na rok może nawet dłużej...
Kilka lat kupiłem Valeo Silencio i mówiąc szczerze, zawiodłem się na nich. Fakt, pracę miały na prawdę cichą, jednak z trwałością było słabo. Od tamtego czasu co co wiosnę, wymieniam tylko same gumy. Koszt ok. 6-7zł/szt.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a ja od kilku lat we wszystkich roverkach stosuje motgumy za 20 parę złotych w auchan.
2 lata to najkrotszy czas uzytkownika, u taty jezdza 4 rok i dalej zbieraja nie zostawiajac zadnych smug, nie skacza ani nic.
Ja już nigdy nie kupię Bosch'owskich!!! ile razy ich nie kupiłem tyle razy miałem z nimi kłopoty, albo słabo zbierały, albo były głośne i na dodatek mało wytrzymałe.
Jakiś czas temu zakupiłem w Tesco jakieś tanie (bez stelaża) w czerwonych opakowaniach i działają rewelacyjnie. Jak ostatnio byłem to jest ich tam pełno, niestety nie pamiętam nazwy. Niestety do firmy Bosch już się tak zraziłem, że nic nie kupię tej marki. Akumulator znajomemu raz wymieniali na gwarancji i tak wytrzymał dosłownie dwa lata, a założony nowy Kagera działa bez problemów. Klucze które kupiłem pękały przy użytkowaniu. I jak tu wierzyć w markę i jej jakość
ja mam firmy Alca, za 11zł komplet na stacji benzynowej kupiłem, jeżdżą na aucie ponad pół roku i nadal dobrze zbierają i nie piszczą. O dziwo, mam dwie równe, nie pamiętam jednak jakiej długości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum