Wysłany: Sob Gru 07, 2013 18:59 [R45] Brak ogrzewania w samochodzie
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam,
Mam problem z moim roverem. Wymieniłem płyn w chłodnicy na zimowy. Po wymianie ciepłe powietrze leciało z nadmuchu bez problemu. Wczoraj ruszyłem w dłuższą trasę i przez 20 km auto grzało w środku. Potem przez 80 km zimno, totalnie zimne powietrze leciało z nadmuchu. Odkręciłem korek od płynu chłodniczego i powietrze pod sporym ciśnieniem wyleciało z niego. Nie wiem co mogło się stać. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sob Gru 07, 2013 19:39, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 07, 2013 18:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po odkręceniu korka zawsze ujdzie ciśnienie albo wywali ci płyn chłodniczy. Może pompa wody siadła, albo układ był źle odpowietrzony. spróbuj ponownie odpowietrzyć układ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum