Cześć!
To tak na dobry początek ponieważ jest to mój pierwszy temat, a zarazem pierwszy post na forum. Także witam wszystkich forumowiczów, a teraz do meritum
Zainteresowanie marką i modelem pojawiło się u mnie dość niedawno. Szukałem, a raczej nadal szukam niewielkiego, 3-drzwiowego hatchbacka, z niezłymi osiągami. Przyznaję bez bicia, sporo było pomysłów zanim trafiłem na MG.
Mam prośbę o ocenę jednego z ogłoszeń. Wiem, na chwilę obecną kontaktowałem się ze sprzedającym i czekam na przesłanie kserokopii faktur na remonty/wymiany/modyfikacje o których wspomina w opisie.
O zdanie chciałem spytać także Was.
Jeśli ten egzemplarz był już opisywany, to poproszę o link, bo moje przeszukiwanie forum zakończyło się fiaskiem (może najzwyczajniej mam problemy z oczami )
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią Sty 17, 2014 14:35
Siemano.
To co zauważyłem to:
- przytarty zderzak z lewej strony z przodu i ten plastik z lewej z tyłu;
- brak dekielków na felgach;
- coś tak pomazane na głowicy jest;
Dzięki za podpowiedzi,
Rozmawiałem kilka razy z właścicielem, wydaje się być w porządku.
W przyszłym tygodniu jak znajdę odrobinę czasu wybiorę się żeby go zobaczyć.
Jak tylko wrócę zdam relację z oględzin, lub pochwalę się zakupem
[ Dodano: Wto Sty 28, 2014 20:54 ]
Witajcie ponownie,
nie ukrywam, że nie miałem okazji podjechać i zobaczyć przedstawionej wyżej sztuki (mam około 500km w jedną stronę, przy obecnych warunkach pogodowych = masakra )
Mam kolejną prośbę, dzisiaj rano pojawiło się nowe ogłoszenie, a że tematem jestem zainteresowany od niedawna, prosiłbym o podpowiedzi, może wcześniej już ktoś widział to autko, albo pojawiało się już kiedyś w ofercie "na sprzedaż"?
Z racji samego koloru pojechał bym na oględziny. Spasowanie w/w zderzaka wcale nie musi świadczyć o kolizji czy ogólnie jakiejś bubie. Ściągnął do malowania (zdaje się w kolorze białym nie było) i może nie udało mu się go właściwie przykręcić. Dokładka do przedniego zderzaka.
Tylna klapa od polifta i zderzak tylny. Ogólnie mod'owany co znaczy włożono trochę pieniędzy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum