Wysłany: Pon Sty 27, 2014 21:37 Cześć Wszystkim!!!
Kilka lat wstecz już rejestrowałem się na forum - wtedy mocno chodził za mną Rover 620 ale jakoś nie udało się wynaleźć odpowiedniego egzemplarza. Za to doskonale pamiętam ciepłe przyjęcie na forum.
Mam nadzieję, że i tym razem będzie miło
Tak więc nieco przypadkiem stałem się posiadaczem MG ZS 1.8 16V z 2005r.
Piszę przypadkiem bo w ogóle nie brałem pod uwagę Rovera a tym bardziej MG jako auta typu wołka roboczego na dojazdy do pracy... a tu masz ci los. Znajomy zaproponowal swoje auto.
Przebieg niewielki, instalacja LPG sekwencja jeszcze na gwarancji, wszystko działa jak powinno, 2 komplety kół - w tym komplet nowych zimówek i dwie nowe letnie 17".
Do tego jeszcze całkiem fajny sprzęt audio i wymieniona UPG
Ale żeby nie było tak fajnie... auto miało przygodę kolizyjną - o czym mnie poinformowano. Raczej kosmetyka jednak naprawa poszycia nie została dokonana zbyt dokładnie dlatego, jeśli MG udowodni swoją wartość - gotów jestem wprowadzić pewne poprawki.
Tyle tytułem wstępu.
Obiecuję używać szukajki i nie drażnić modów
Miejcie trochę wyrozumiałości dla świeżaka, przynajmniej w tych pierwszych dniach, inaczej będę się moczyl w nocy na wyrko a tego może nie znieść moja żona
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 27, 2014 21:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum