Wysłany: Wto Mar 18, 2014 18:56 Zmiana R214 na R25
Chcemy w niedalekiej przyszłości zamienić naszego R214 na R25 a dokładniej z 3D na 5D.
Żona poszukała trochę po necie i rzuciło się coś takiego
ten wygląda zacnie i nawet przystępnie cenowo
http://allegro.pl/rover-2...4056965794.html
Nie wiem tylko czy nie ma w nim haczyka. z opisu wynika że gaz z 2010 roku a butla ma homologację na 10 lat czyli wymieniana?
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 20:21
Więc może ja zabiorę głos w temacie tego białego. Przód tego auta nie wygląda najlepiej. Zderzak jest nie spasowany, za drzwiami tylnymi na słupku po lewej stronie jest chyba znaczek rovera, po stronie prawej brak, tył jakoś dziwnie siedzi, a może mi sie zdaje? Pokrowce na fotelach na pewno skrywają niespodzianki- przetarcia tudzież dziury. Ogólnie porażka.
Biały.
Przedni i tylny zderzak źle spasowane, jaka przyczyna ?
Zderzak z przodu coś malowane było chyba, czarny wlot tam gdzie kratka, powinien być raczej cały biały.
Maska odstaje.
Tylne lewe światło wyszczerbiony klosz.
Brak emblematu małego ROVER z boku i dużego z tyłu.
Tłumik od diesla.
Wtryskiwacze LPG zamontowane na silniku (czytaj długie wężyki = możliwe problemy z LPG)
Kierownica mocno wytarta albo ktoś miał szorstkie dłonie
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Jest też po raz kolejny srebrny z Jelcza Laskowic
http://otomoto.pl/rover-25-C32624255.html
nie wiem co on wart. fotki słabe, brak wnętrza, prawa listwa odstaje słabszy silnik.
jak sprawdzałem parametry to oba mają podobną moc co mój 214 ale znacznie mniejszy moment, czyli będzie mułowato , tym bardziej że docelowo ma dojść LPG.
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:22
patryq napisał/a:
nie wiem co on wart. fotki słabe, brak wnętrza, prawa listwa odstaje słabszy silnik.
To bardzo dobry znak. To znaczy, że auto sprzedaje normalna osoba znaczy właściciel, a nie handlarz. Myśle ,że właściciel tego auta nie specjalnie coś ukrywa choć na zdjęciach widać ,że niektóre elementy są źle spasowane
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 21:21
Są uszkodzenia więc jest na czym zbijać cenę, jak weźmie go handlarz zrobi go, podniesie cene i wtedy każdy powie, że super auto, a teraz jest be bo reflektor źle zamontowany. Dla ścisłości dodam ,że auto ma 14 lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum