cześć,
marnej jakości zdjęcia, ale podejmę się oceny:
- blacharsko jak na 15 lat wygląda przyzwoicie
- nie widać korozji na nadkolach tylnych
- w przebiegu pomyłka - 18 999 - pewnie chodziło o 189 999
- wersja Silverstone - drewniana kierownica, gałka zmiany biegów, ładne felgi, niższe zawieszenie
- w związku z tym należałoby przy oględzinach sprawdzić właśnie zawieszenie
- wszystkie oznaczenia na swoich miejscach
- bardzo zadbana skóra jak na 15 letnie auto
- pogryzione przez gryzonie wygłuszenie maski - też tak miałem
- czysty zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodniczego
- pod maską też nie widać korozji na śrubach itp.
- " ostatnim czasie wymieniłem w nim filtry, sprzęgło tarczę i docisk(na gwarancji 2lata), wyregulowałem gaz zregenerowałem rozrusznik, kupiłem komplet nowych opon" + "sprzedaję z żalem ale niedługo wyjeżdżam za granicę na dłużej" - osobiście nie wierzę w takie historie, ale na pewno się zdarzają - może właśnie w tym przypadku
- jeżeli właściciel faktycznie tak głaskał auto może jest w gronie forumowiczów?
- na plus gaz jeśli szukasz oszczędnego auta
- o silniku się nie wypowiadam, sam miałem 1.6 i nie narzekałem na niego, a tu 136 KM seria to na pewno dynamicznie można pojeździć
podsumowując: jak bym szukał 400 w sedanie jechałbym oglądać - wygląda ok
Pomógł: 7 razy Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 119 Skąd: Radom
Wysłany: Wto Maj 20, 2014 17:52
Po zdjęciach to jedyne co to brakuje mu halogenów z przodu. Jeśli nie masz daleko jedz, oglądaj, testuj i targuj cenę. 400tka z tym motorem potrafi dać frajdę z jazdy.
Też to zauważyłem. Moim zdaniem może to być skłądana ze śmieci instalka i pewnie nie wbita w dowód. Tego typu instalacji bez krokowca nie wolno montować od kilkunastu lat. Chociaż nie dyskwalifikuje to tego samochodu. W tej instalacji nie ma się co popsuć. Najważniejsze jest to czy gaz wbity jest w dowód!!!!!!!
PS Pewnie butla ma 2 lata i nic więcej.
lord_black, czyżbyś blefował żeby dla Ciebie on został?
wg mnie nawet jak by wywalić LPG to calkiem niezła opcja. 2,0 musi się fajnie odpychać, plus klima, skóra, gleba seryjna, fajne alu, no i z zewnątrz wygląda na zadbane, niepoobijany itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum