Wysłany: Sob Cze 02, 2018 07:03 [Chłodnica intercoolera- pomocy! ]
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witajcie. Jestem nowa w dodatku blondynka :D nie jeździjcie po mnie jak po burej su.e :D
Odstawilismy ostatnio roverka do mechanika by zrobil przeglad. Okazalo sie ze chlodnica intercoolera jest pęknięta czy coś tam- ogolnie do wymiany.
Do tego modelu ciężko znalezc. Tzn znalezlismy chlodnice do 75 CDTi... pytanie: (moze dla was logiczne dla mnie kompletnie niepojęte) czy nada sie chlodnica z roverka cdti czy musii byc konkret cdt?[quote][/quote]
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 02, 2018 07:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wlokin, Zanim wymienisz intercooler dopytaj co jest właściwie uszkodzone. Może pęknięty jest tylko taki czarny króciec który można wymienić oddzielnie bez konieczności wymiany całego intercoolera.
Spotkałem się już z przypadkiem, że pewien mechanik uznał że ten kawałek plastiku jest integralną częścią intercoollera i trzeba wymienić koniecznie całość. Chyba nie chciało mu się bawić w taką drobnicę a wymiana całego intercoolera to poważniejsza finansowo dla niego operacja
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum