Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 20:14 Nasze autka:) po tuningu...
Hejka moze niech kazdy sie pochwali swoim autkiem i co w nim zrobił i jakie ma plany:)
http://wst.waw.pl/viewtopic.php?t=137 (musze tylko założyć jeszcze lusterka od 25 i spojler od zr i grill bez znaczka)-wszystko już mam:)
MARKA: Rover
MODEL: 200
SILNIK: 1.4 16V
UKŁAD NAPĘDOWY:Zawieszenie sportowe obniżone -40mm i super twarde od rovera mg zr
UKŁAD DOLOTOWY: Seria (Zamówiony komplet K&N)
UKŁAD WYDECHOWY: Końcówka owalna ULTER
KOŁA: 14''alutec (zima) i 17'' mg zr (lato):)
UKŁAD HAMULCOWY: Seria
ELEKTRONIKA: Seria
BODY-KIT: lampy led black tył, listwa z chromem tył, spojler od zr, lusterka od rovera 25, gril bez znaczka, ciemne kierunki ,reszta niedługo...
ŚRODEK: A tu Was zaskocze środek jest od rovera 25 z 2005roku wersja GTI skórka:)
CAR-AUDIO: Jest:) 6 głośników (PYLE) i radio ALPINE CDE-9846RM na CD/MP3
INNE: ODPRYSK LAIERU NA DRZWIACH KIEROWCY:) BUHAHAHA automatyczne domykanie szyb...
MOC: SERIA 104 KM
ZDJĘCIA: dodane:)
PLANY: progi od zr -ciężki temat:/
idą lampy angel eyes black na przód
ciemne szybki
i ostatecznie polakierować całe autko:)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 23:53
Musze jeszcze zamontować 3 elementy które już kupiłem a nie zdazylem zamontowac:) (spojler, grill, lusterka od 25)
Szyby jak przyciemnie to wrzuce foto:) musze chwile odspnąć finansowo , mam go dopiero 3miesiące i juz sporo mnie wszystko kosztowało i jeszcze tydzien temu kupilem te kola 17''.
Lampki na przód idą te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=277275279 -ja nimi handluje:)
[ Dodano: Nie Gru 09, 2007 23:57 ]
Jak by ktoś mi dał namiar do kogoś kto ma progi do sprzedania to będe cholernie wdzięczny...
[ Dodano: Nie Gru 09, 2007 23:58 ]
szyby będe przyciemniać w firmie warsfoll
Troszke drogie te lampy a ja mam roverka od miesiaca kupilem go troche podniszczonego i powoli odrabiam go. Tez finansowo mnie to troche wynosi! No ale mam nadzieje ze w przyszlosci ladnie go zrobie!
nio , wypas te angle , tylko ja na novy rok, jak ktos zalozy je pliss fotki pokarzecie, ja mam biksenony ale na kloszach standart pozdrawiam jesli ktos zalozy zapodac fotki pozdro
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 22:28
upsss... ale wtopa...
Co do lakieru fajny ale... trochę ten brokat taki ... jak by tu powiedzieć ... trochę jak z chińskich zabawek. na drugim zdjęciu wygląda nieźle ale na pozostałych to tak bardzo krzykliwie.
Postaram się jutro w pracy zrobić zdjęcie brokatu który nazywa się ultraviolet (chyba). ten ma takie jasne drobinki natomiast ten zwany u mnie w pracy UV jest ciemny fioletowy - niesamowicie efektowny - aż żałuję że mój samochód nie jest w kolorze niebieskim (a przemalowywanie całego raczej nie wchodzi w grę) bo wym se to położył.
Ostatnio zmieniony przez Marrkus Pią Gru 14, 2007 22:35, w całości zmieniany 1 raz
nie pasują to złe określenie, są ok., ale wiadomo, że od ZRa to inna bajka. Założyłem te felgi, dlatego że wcześniejszych w moich samochodach miałem już 17 cali a nawet 18 cali i wychodzę z założenia, że LANS to nie wszystko, liczy się też trakcja a poza tym felgi za 500 zł ( tyle mnie kosztowały) a felgi od Zra ok 2000 zł to jest różnica. Zresztą montowałem te felgi w 2003 roku i dostanie felg do ZRa było dużym problemem, w ogóle przerobionych R200 w Polsce było malutko a mój już wtedy miał białe przednie lampy…
Co do postów wyżej to lampy angel eyes czarne są ok ale leksusy w każdym wydaniu to porażka, tuning nie oznacza na siłę zmieniania wszystkiego.
Podobają mi się lusterka od R25 ale nie będę już inwestował w ten samochód bo idzie do sprzedania, mam już nową zabawkę niebieską z napędem na 4 koła.
Tomi dlaczego nie napiszesz innym kolegom z forum którzy mają 14 i 15 calowe felgi w swoich roverkach że im nie pasują??
Tomi dlaczego nie napiszesz innym kolegom z forum którzy mają 14 i 15 calowe felgi w swoich roverkach że im nie pasują??
Bo jak mają oryginalne 14 i 15 to im pasują no a z seata mi nie pasują
Poza tym to wiem na czym różni się LANS od trakcji i tuning od zmieniania na siłe. Jednym sie podoba to innym tamto. A o gustach sie wiadomo nie dyskutuje.
A tak bdw jak uraziłem to przepraszam. Trzeba wiedzieć czym sie różni wyrażanie opinii od krytyki. Po prostu wyraziłem swoją opinię a jak sie nie mylę po to jest forum.
nie uraziłeś mnie ale można było napisać że lepsze były by od ZRa, a tak z ciekawości to czym ty jezdzisz? Mieszkamy niedaleko ja jestem z Tarnowa i widziałem różne twoje aukcje na allegro.
nie uraziłeś mnie ale można było napisać że lepsze były by od ZRa, a tak z ciekawości to czym ty jezdzisz? Mieszkamy niedaleko ja jestem z Tarnowa i widziałem różne twoje aukcje na allegro.
Widać w sygnaturce czym jeżdżę. Jeśli chodzi o przeróbki Roverków to obecnie w trakcie budowy serii 100 z silnikiem 1.8T. A co do aukcji to nie rozumie żaluzji
A reklamy na forum nie potrzebuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum