Wysłany: Pią Lip 22, 2011 16:52 [R25] Silnik do przednich wycieraczek
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Na najwolniejszym biegu wycieraczki przycinały się. Po jakimś czasie przepalił się bezpiecznik. Po założeniu nowego bezpiecznika dalej przycinają się dalej.
Mechanik zdiagnozował problem w silniku wycieraczek, który jest do wymiany. Problem polega na tym, że nie można dostać takowego.
Jeszcze większy problem wynika z faktu, że mieszkam obecnie we Włoszech i przyjechałem do Polski na kilka dni (w środę po południu muszę wracać) zrobić przegląd auta, które mam wciąż na polskich blachach.
Może ktoś posiada takowy silnik, albo zna jakąś możliwość znalezienia zamiennika?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Do środy pozostaję we Wrocławiu.
Pozdrawiam - Artur
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 16:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Częsta przypadłość naszych roverków. Winą jest przepalona blaszka w środku silniczka. Wystarczy tylko przylutować kawałek innej blaszki i będzie działać.
Używki raczej nie opłaca się kupować, bo może też być zepsuty, lepiej naprawić swój.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 116 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Maj 28, 2014 23:29
Witam,
odgrzeje kotleta, aby nie zakładać tematu.
Moje wycieraczki w trybie pracy przerywanej pracują dość szybko. Moje pytanie:
Jak wydłużyć czas pomiędzy jednym machnięciem a kolejnym wycieraczek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum