Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Odkąd pamiętam miałem problem z podświetleniem rejestyracji. Co jakiś czas zapalała mi się kontrolka od żarówek bo jakaś z tyłu rejestracji nie łączyła. Powsadzalem między żarówki skuwki od długopisa :) i kawał czasu był spokój. Teraz jak są upały znów kontrolka mi się pali i żadna żarówka nie świeci. Co jakiś czas zgasa i rejestracja jest oświetlona. Moim zdaniem coś się przegrzewa w blendzie czy grom wie w czym że tak się dzieje. Poczekam aż się schłodzi i będzie chyb adobrze. Nie wiem czy ktoś miał takie cuda.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 11, 2014 17:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
markozalko, rozbierz blenę i przyjrzyj się tej płytce drukowanej.może się przepaliła albo przygniła. Dodam że u siebie już dawno przerwałem wszystkie ścieżki i Przylutowałem kabelki bo też miałem problem z oświetleniem
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Sro Cze 11, 2014 21:58
markozalko, wszyscy to mają, u mnie jedna pali non stop a druga ma humory, rozebrałem blende ,ale do płytki to kiepsko się dostać żeby nie uszkodzić, zacznij od rzeczy najprostszej wyczyść drobnym papierem oprawe żarówki oczywiście w miejscu gdzie styka się z żarówką.
_________________ Lubię roverki, jeszcze bardziej rowerki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum