To na bank ten sam - przyjrzałem się bliżej i myślę, że nie ma szans na aż taki zbieg okoliczności, żeby nawet instalacja gazowa była dokładnie taka sama
Możesz napisać do właściciela przez forum - może uda Ci się jeszcze jakąś małą zniżkę wynegocjować. Przynajmniej ja wolałbym sprzedać swoją perełkę nawet trochę taniej, ale żeby trafiła w dobre ręce
ładny i dobrze utrzymany. Ale ubogi w wyposażenie. Nie ma tempomatu, o komputerze też nic nie wspomniane. Ale mimo wszystko jakbym szukał to na pewno bym na nim oko zawiesił
Dziękuje wszystkim za odpowiedź!
Przepatrzyłem posty użytkowanika gandi84 i trochę się zaniepokoiłem. Pisał coś o remoncie silnika planowanym na 2014 rok, jakieś śrubki i zaciski w cylindrze silnika. Zna historię tego auta i tych usterek?
Jak dla mnie można zobaczyć ale opis taki sam bajkowy jak zdjęcia
Fotki typowo po przeróbce graficznej czyli gów... widać
Spalanie 9-13 LPG uśmiałem się po pachy w moim 2,0 V6 11-16L LPG w zależności trasa czy miasto i czy klima chodzi a spalanie 8-12 miałem w R200 któy jest o jakieś 350 KG lżejszy
Według mnie jak ktoś pisze takie bajki to na żywo będzie miał mistrzowską gadkę
ja najmniejsze spalanie miałem 10,5l gazu a na autostradzie tak średnio 12,5-13,5l prędkość tak do 180. Przy silniku 2,5l. Ciekawy jestem ile by wziął jakby tak na autostradzie na tempomat nastawić 100km/h, ale kto by wytrzymał żeby tak jechac
Ciężko powiedzieć, ale na pewno jest już długo na otomoto (śledziłem). Druga rzecz to niska wersja wyposażenia i ten błotnik do zrobienia. Ale cena pewnie też do znegocjowania. Brak opisu wyposażenia, ale widać, że nie ma: navi, szybera, tempomatu, podgrzewanych foteli (więc pewnie też nie są elektryczne), ASR i rolety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum