moje pytanie dotyczy elementu na foto. w jaki sposób można go odczepić od reszty boczka?? czy jest on mocowany na wcisk czy też przyklejony a może jeszcze inaczej??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak jest tak jak w r25 /zr to ma takie po bokach wypustki które wchodzą za plastik i są tam zagięte ale dla pewności siedzi tez na kleju bo same wypustki nie utrzymały by go
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No właśnie nie pada i odpada wszysko ale co jak co cala tapicerka to jak nowa .. Próbowałem podważać te panle w boczkach ale boje sie uszkodzić tego co wokoło.. Dlatego pytam to jak jesteś taki cwaniak to powiedz... Na klej mocowane czy na zaczepy. Skoro odpadly to widziałeś
nitek44 [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 22, 2014 22:47
U mnie w 214i jest to na klej, wystarczyło delikatnie podważyć z jednej strony cienkim ale ostrym nożem i powoli ostrożnie przeciągać przez całą długość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum