Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam.
Panowie prosze o radę jakie przewody zapłonowe wybrać moje auto zaczyna poszarpywać na lpg, kabli jeszcze nie wymieniałem więc obstawiam że to one są winowajcą.
Wstępnie wybrałem te:
http://allegro.pl/janmor-...4367232261.html
lecz zastanawiam się czy dołożyć do NGK
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 14, 2014 14:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kable polecam Janmor, najlepiej zamówić na stronie janmor.pl. Mają bardzo duży wybór, do VVC mieli od ręki i to połowię taniej niż w inter carsie. Nawet te eco-line dają rade, a proline to jak dla mnie przebijają jakością wykonania ngk. Miałem do czynienia z nowymi kablami Boscha i NGK do poldorovera to w obydwu przypadkach na kablu kopułka-cewka w ciemnym garażu były widoczne przebicia. Z Janmorami tego problemu nie ma i cenowo wychodzi bardzo korzystnie Jazda oczywiście na LPG.
A swiece każde dobre, byle nowe i odpowiednio ustawioną przerwą.
_________________ Silniki K-Series-naprawy, modyfikacje- VVC również. info pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum