Wysłany: Pią Sie 20, 2010 17:38 [R75] Zmieniarka - kostki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Temat zmieniarek był wałkowany ale nie znalazłem nigdzie wtyczek i koncówek .
Dzisiaj przyszła do mnie zmieniarka zamówiona telfonicznie -
padały pytania:
czy do R75 odpowiedz tak
czy prostokątna wtyczka odpowiedz tak
czy w dwóch rzędach piny odpowiedz tak
czy w zmieniarce są meskie odpowiedz tak
niestety nie byłem w wteyd prz aucie ale pamietałem że tak ta wtyczka może wygladać
jakież było moje zdziwienie jak przyszła i nie pasuje
poniżej fotki i moje pytanie - jakiego modelu szukać zeby podpasowało do mojej instalacji , czy ważne żeby zmieniarka miała 2 x 5 pinów czy na coś jeszczcze zwracac uwagę
P.S. chce ktoś kupić tą zmieniarkę albo wymienić na taką co będzie mi pasować
[ Dodano: Pią Sie 20, 2010 18:38 ]
czy ktoś jest w stanie mi pomóc ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 14:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 17:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak zmieniarkę mam taką samą - problem w tym że nie mogę jej podłączyć bo mam inne piny 2 rzedy po 6 pinów - w dodatku jest wężdza. Czyli wiem wiecej : "że mniej wiem"
a wiesz może jaki masz sprzęt audio ? czy można nie zagladając na tabliczkę znajmionową czy to alpine czy clarion ?
ja mam taki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Kolega kupil zmieniarke od Frealandera, mi wcisnieto taka sama ! mam podobny problem. Gdyby ktos z Was koledzy mogl zrobic i podac na forum zdjecie prawidlowej wtyczki zmieniarki Alpine do R75, oraz numery pinow z kolorami kabli, bardzo by to pomoglo. Dotad szukalem i niestety nie znalazlem na forum takiego postu. Nie chce modyfikowac auta, zalezy mi na fabrycznych rozwiazaniach dlatego skoro juz mam zmieniarke moge dostosowac wtyczki i zgrac te przewody. Bede wdzieczny za podpowiedz.
Witam Kolegów ! zdobyłem ostatnio zmieniarkę płyt Blaupunkt CDC AO4, radio zamontowane w aucie to symphony - starczy chwalenia się - teraz prośba o odpowiedzi na pytania :
- czy te sprzęty będą współdziałały ?
- czy można zdobyć kabel (wtyczka do zmieniarki jest przy schowku ) łączący wtyczkę i zmieniarkę (w zmieniarce gniazdo jest okrągłe 13 pinów )?
Będę wdzięczny za wszystkie sugestie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum