Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Lis 05, 2014 13:43
Vigoslaw, u Nas ludzie podchodzą do tego tak, że jeśli drogi to super stan. A handlarze o tym dobrze wiedzą i wciskają podpicowanego rupiecia za spore pieniądze. Oczywiście nie mam na myśli że ten ZT to rupieć
Myślę że za przed lifta 16 tyś to naprawdę spora kwota już i jakies 19 za polifta max. Oczywiście mogą trafić się jakieś perełki.
Ja osobiście bede swojego sprzedawał, bo przyprowadzilem E60. Ale jakoś ciężko mi narazie się z nim rozstać I też raczej za kwotę 15-16tyś. Bo ludzi trochę gnie z tymi cenami.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 13:47
To było info o tym czarnym z początku tematu. Sprzedawca to jakiś cwaniak.
Teksty typu, że to jest malina a za malinę się płaci są chyba nie na miejscu i poza tym takie cwaniackie zlewanie potencjalnego nabywcy.
Generalnie nie polecam tego czarnego.
Dodam tylko, że zdjęcia są beznadziejne i jeśli to jest handlarz, to musi nad tym popracować. A zachowanie? No cóż, typowe dla handlarzy. Im nie zależy by coś sprzedać
Miałem do czynienia z handlarzami jak szukałem samochodu dla siebie i tylko sporadycznie trafiałem na zainteresowanych sprzedaniem auta. W jednym komisie nawet obraziłem dwóch facetów bo chciałem się przejechać autem. Wyszedł trzeci, prawie się pobili i dopiero on wziął kluczyki i mogliśmy się przejechać. Inny potraktował mnie jak wariata ponieważ zasugerowałem, że wypadałoby odbyć jazdę próbną zanim zaczniemy negocjować cenę. Samochód stał na podwórku, w pajęczynach, kurzu, z małą ilością powietrza w kole i facet był zdegustowany. Postawił jasno sprawę: najpierw ja mówię, że kupuję, dopiero jazda próbna. Może to kogoś szokować, ale to nie był odosobniony przypadek. Jeden handlarzyna mi groził, że jeśli nie kupię auta po jeździe próbnej to będę mu płacił 150 zł
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 20:08
To się po prostu w pale nie mieści. Cwaniactwo i tyle powinien ich ktoś po pyskach za to lać, aż się oduczą cwaniactwa i nie wiadomo czego. Ale z reguły tacy ludzie są bez żadnej szkoły i widać brak kultury i ogłady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum