Moim zdaniem tył, to i w oryginalnych 75 nie jest piękny. Nieadekwatny do przepięknego przodu. Faktycznie w sedanie jest trochę lepiej niż w kombi, a już w MG tył wogóle nie koresponduje z przodem.
Mi z kolei nie podoba się to czerwone ala drewniane wykończenie, strasznie sztucznie mi to wygląda. Reszta wykończenia bardzo ładna. Nie wiem czy na tym ogłoszeniu nie było wcześniej zdjęcia konsoli środkowej. Również ciekawie wyglądała. Cooo do tyłu to mi się nawet podoba, na mój gust buduje sylwetkę. Co do spasowania to nie wypowiadam się, lepiej żeby okazało się, że to blacharz a nie fabryka w Chinach ogólnie to kupiłbym
Okropny tył - skrzyżowanie BMW i Hondy. Środek to co zostało z 75 jest do przyjęcia ale te paskudne plastikowe imitacje drewna i czarna błyszcząca deska są okropne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum