Wysłany: Nie Gru 07, 2014 13:44 Avinle - R220sdi GT2056s
Krótka historia:
Jestem trzecim właścicielem drugim w Polsce. Auto sprowadzone przez znajomego lakiernika w 2009r auto miało wymieniany pas tylny z klapa plus poprawki lakiernicze. W 2012r. sprzedał mi znajomy auto i do tego czasu jestem jego właścicielem.
Poprawy z wyglądu:
Na kolor auta zostało polakierowane:
-Listwy boczne na drzwiach
-Lotka
-Został odswieżony lakier narazie w kilku miejscach (przyszłość polakierowac reszte elementów)
-Został dodany słupek ze wskaźnikiem doładowania
- Siatka zamiast grilla
Jeżeli chodzi o Audio:
- Głośniki u-Dimension El Comp 6
- Napedzane Hifonics Falcon 2-kanałowy o moc 280W
- Kenwood u31r
Mechanika:
- Została zmieniona mapa (narazie brak wykresu z hamowni)
- Poliuretan narazie w jednym miejscu
- Strumienica zamiast katalizatora
- Wymieniona turbina z GT1549s na GT2056s
- Zamontowany stożek
- Nowy uklad dolotu do turba i od turbo do IC
- Zamontowana rozporka narazie przód
Plany jakie mam z autem:
- Pompa od idt wraz ze sterownikiem z R25
- dodac wskaznik temp. oleju
- montaż sportowego zawieszenia
- wentylowane hamulce na przód
- Montaż rozpórki tył
Ostatnio zmieniony przez Avinle Pią Cze 05, 2015 09:14, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 13:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety nie bylo żadnych podkładek jak sciagałem gruszke ani teraz ani wczesniej wiec zapewne ktoś już przy tym majstrowal w Austrii bo w Polsce znajomy jezdził nim a on sie w tuning nie bawi.
Teraz klucic sie beda kogo patent wazne ze dziala:)
[ Dodano: Czw Gru 18, 2014 11:05 ]
W przyszłym tygodniu planuje jechać na hamownie w celu sprawdzenia jaka moca dysponuje auto mam nadzieje ze się nie zawiodę
[ Dodano: Wto Sty 06, 2015 06:24 ]
Byłem na hamowni lecz wyniki mnie rozczarowały a dokladniej moim jak i wielu innych osób sa niemiarodajne no niestety !@!$# i tyle....
Nie wiem co oni porobili pytali sie jaki to silnik mowie 2.0 SDi diesel tak tak wiem wiem zona ma jakis tam nie pamietam model rovera z tym silnikiem bla bla bla...
[ Dodano: Sro Sty 07, 2015 12:27 ]
No to kolejna modyfikacja wchodzi w zycie. Bylem przed chwila zamowic rozporki na przod i tyl. Teraz tylko czekac na wykonanie:)
[ Dodano: Czw Sty 08, 2015 09:36 ]
Dostalem narazie tylko mala wizualizacje jak bedzie mniej wiecej wygladalo mocowanie na kielich z przodu.
[ Dodano: Pią Sty 16, 2015 13:22 ]
Dzisiaj doszły flansze pod turbo po niewielkich problemach technicznych jeżeli można je tak nazwać .
[ Dodano: Sob Lut 07, 2015 13:12 ]
Rozpórka przód zamontowana lecz jeszcze nie polakierowana. Czekam jeszcze na rozporke do tyłu i bede malowal lecz zastanawiam sie nad kolorem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum