Wysłany: Nie Gru 28, 2014 13:20 [MG ZT/R75] Na "taryfę" ;)
Witam Panowie
Powoli przymierzam się do zmiany auta. Autko na Taxi. No i oczywiście R
Warunek to silnik benzyna (bo będę wstawiać gaz), nie seria K (bo już miałem ) i generalnie marzy mi się tourer w automacie.
Ze względu na opłaty 2.0 KV6 jest tym "optymalnym" rozwiązaniem. Nie mniej jednak chciałem podpytać tutaj kolegów z forum jak odczuwają takie rozwiązanie, bo nie ma zbyt wiele tematów i opinii o 2.0 KV6 w automacie.
No i na co zwrócić uwagę przy zakupie KV6 po za typowymi bolączkami serii 75/ZT. O VIS'ach w sumie znalazłem trochę informacji i nic więcej.
Pozdrawiam:)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 28, 2014 13:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
4ry strony szukajki - "Szukaj po tematach" > "2.0 Automat" z czego 3 strony stricte o R75/ 2 strony o benzynie i dwa przypadki wymiany skrzyni bo nie wymieniali chłopaki oleju Więc coś tam szukałem. Mało o typowych bolączkach 2.0 KV6 po za VIS oczywiście.
Painball, 2,0V6 i 2,5V6 to prawie identyczne silniki, mają te same bolączki, te same wady i zalety. Różnią się zaledwie kilkoma drobnymi gadżetami. Więc warto poczytać o 2,5 i nawet o dieslach pod kątem np zawieszenia, hamulców, wnętrza itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum