Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam Serdecznie .Jestem nową osobą u was i nie wszytko łapie od razu , więc proszę o wyrozumiałość i o czas . Miałem wypadek "strzał w prawą stronę przód" Przyszło mi do głowy aby wymienić cały przód ( maska, błotniki, zderzak, raz lampy) z Roverka 214 Si na Rover 25. Strasznie mi się podoba i mam tu teraz pytanie, czy jest jakiś problem z tym ? czy trzeba coś przerabiać itp itd ? Tak na oko jak dla mnie nie ma różnicy ale jednak coś tam może być i mogą części nie pasować.
Moje auto to Rover 214 SI z 2000 roku.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 21:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czyli tak jak przypuszczałem, a czy pas przedni z R25 jest skręcany czy spawany ?:> Pytam się bo w moim R214Si jest spawane i nie wiem czy tylko w moim, czy ogólnie w R214si jest spawane..
bzyko12 W pewnym sensie masz już rovera 25.
Rover 200 był produkowany do 1999 roku, w 1999 roku nazwa zmieniła się na Rover 25, skąd wziąłeś rovera z 2000 ?
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Wystarczy ze został sprowadzony z Niemiec, tam data produkcji jest data pierwszej rejestracji, więc jeśli Niemiec zarejestrował w 2000 to taka jest data produkcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum