Wysłany: Sro Lut 11, 2015 17:41 [R75] Świeci się górne okienko w tylnim kloszu. Pomocy
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witajcie. Dziś odebrałem samochód od mechanika. Przy powrocie zauważyłem błąd Lewego tylnego klosza. Poszedłem sprawdzić co i jak. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że w lewym kloszu pali się nie środkowe a górne (czerwone) okienko. Z prawej strony wszystko jest ok. Macie jakieś pomysły co może być nie tak?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 11, 2015 17:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
miałem to ostatnio - tak jak koledzy wyżej piszą - wymień środkową żarówkę i będzie ok! nasze r-ki są inteligentne i nie pozwolą żeby z tyłu stała się ciemność!
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sro Lut 11, 2015 21:15
Ludzie albo nie czytają instrukcji obsługi i nie znają możliwości R, albo ignorują żółtą kontrolkę na wyświetlaczu. Znałem nawet posiadacza R75 który oświetlenie w kabinie włączał paluchem bo nie wiedział że wystarczy przytrzymać wyłącznik żeby aktywować samoczynne włączenie i wiecie co mi powiedział kiedy mu zwróciłem uwagę?
- przecież tutaj nie ma tych cypelków w słupkach co włączają światełka!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum