Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Lut 15, 2015 13:40
Nie wiem jak to wygląda w R25 i przy elektrycznej regulacji, ale jak mi w R200 ktoś przywalił drzwiami w lusterko to ułamał się taki aluminiowy bolec, do którego była zaczepiona sprężyna. Przewierciłem metalowy stelaż cienkim wiertłem, wsadziłem drut z parasola, pozaginałem co by nie wylatał i naciągnąłem sprężynę Wszystko się trzyma jak z fabryki.
To tu jest nieco inaczej: ten metalowy element ma kilka cm średnicy. On tylko mocuje / łączy lusterko (i jego obudowę) z całą resztą. Jeżeli już to pomyślałem o pospawaniu tej części.
Ale najlepiej byłoby dać cały sprawny element, oczywiście jeżeli da się się go technicznie wymontować...
[ Dodano: Wto Lut 17, 2015 15:12 ]
Czy ktoś ma wiedzę, czy można wymienić / zdemontować element metalowy mocujący lusterko (i jego obudowę) z całą resztą (jeżeli tak, to w jaki sposób?)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum