Witam, przejrzałem troche forum, ale jeszcze chciałem zapytać czy warto zainwestować w to auto. Spodobało mi się nieziemsko, a że chce mieć co pod nogą to padło na 2,5. Chciałbym jeszcze żeby było dość dobrze wyposażone.
Planuje też założenie nitro w postaci LPG bo troche boje się kupić od razu z instalacja, samemu przynajmniej wiadomo co było zakładane, ale jakby wpadł jakiś pewniak to kto wie.... Problem w tym, że naprawde mało tych aut.
Widziałem, że tu koledzy szukają również podobnych aut, ale poniższych linków raczej nie było.
Jeśłi można to proszę o jakąś opinie no chyba, że odradzacie zakup tego auta
Drugi był opisany ,malowana maska inny odcień ,jeden bok również był robiony, brak nadkola ,następny forumowy wszystko masz wyszczególnione co zrobione - dobra opcja, ostatni do opłat , jest książka serwisu tylko klient nie bardzo wie co było wymieniane ,lpg zakładane u niemieckich sąsiadów ponoć LANDI ma około 7 lat ,przyjechał na kołach .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum