Wygląda ok, w przebieg bym raczej nie wierzył, chociaż teoretycznie to możliwe przy takim aucie. Dach jest w kiepskim stanie tak naprawdę, przynajmniej szyba do wymiany.
Cena jest trochę za wysoka, gdyby to był TF 160 to ok, ale to nawet nie VVC. CHYBA że poza dachem naprawdę wszystko jest w 100% cacy to wtedy warto. Trzeba sprawdzić przed zakupem (jak zawsze), we Wrocławi znam dobrego mechanika od MG gdybyś chciał.
[ Dodano: Pon Kwi 13, 2015 19:16 ]
Acha, jestem z wrocławia ale auta na oczy nie widziałem. Dodatkowo jeżeli ktoś robi autem 1500km raz w roku, a przez resztę czasu stoi w garażu to wcale nie jest dobrze dla auta...
Z tego co ustaliłem w trakcie rozmowy i po VIN to auto sprowadzone było do Polski w lutym 2011 roku, a obecny wlasciciel posiada je od maja 2012. Przebieg sprawdzany był przy zakupie (choć dokumentów nie widziałem), a także przez mechanika, który okreslil go jako realny. Auto miało delikatna stluczke w bok z tylu (widziałem foto). Generalnie, wg wlasciciela stan bez zarzutu - ja niestety nie mam możliwości go chwilowo zobaczyć ze względu na odleglosc i brak czasu. Jakby ktoś rzucil okiem i napisał cos więcej od siebie byłoby fajnie
W warsztacie oczywiście sprawdzam zawsze przed zakupem. Cena w moim odczuciu tez trochę wysoka, rozglądam się również za MX-5 no i pojawiają się spore dylematy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum