Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Kwi 21, 2015 12:40
aston napisał/a:
Te które kolega wymienił rzeczywiście są bardzo dobre. Chociaż w testach lepiej prezentują się pod względem cena/zachowanie na suchej i mokrej nawierzchni/hałas/komfort/zużycie
testy sa jakos tam wymierne, ale w zeszlym roku bylo ze adac od producentow w lape bral np wiec tez mozna je brac z dystansem a nie jako wyrocznie
bociannielot, Kto jeszcze wieży w testy Niemców wszystko co niemieckie to jeden wielki szmelc
Ja akurat sobie tamtego roku zakupiłem Dunlop Sport BluResponse 195/50R15 i jestem bardzo zadowolony z tych opon trzymają się bardzo dobrze. Poprzednie miałem tez Dunlup używki i chwaliłem sobie.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ja śmigam na Uniroyal rainexpert 3 to marka continentala jeszcze tak nie znana ale parapetry jak continentale. Ja trzymam się zasady ze wole dobre opony na trudne warunki w tym przypadku deszcz, bo na suchym kazda jest porównywalna bo przeciez nikt normalny nie jest kubicą na drodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum