Wysłany: Nie Maj 03, 2015 05:56 [MG ZR 160]Proszę o opinie szukam nowego auta
Witam wszystkich jestem nowy na forum i już od dawna zastanawiam się na zr-em po prostu mnie urzekł oczywiście wersja tylko 160km mam jeszcze trochę czasu do zakupu ale już się chce rozejrzeć i zweryfikować rynek bo nie ma tych egzemplarzy dużo wiec nie ma w czym wybierać pierwsze auto które rzuciło mi się w oczy to
http://otomoto.pl/oferta/...s-ID4p2gyU.html zna ktoś to auto ? może powiedzieć coś więcej ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 03, 2015 05:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trochę on już siedzi na Otomoto.Szukaj w tym dziale bo był opisywany. Jeśli nie przeszkadza Ci żółty kolor to zapraszam do mojego garażu i na olx znajdziesz także mojego mg. Pozdrawiam
Cena zaporowa tym bardziej że do roboty lakier i korozja mój budżet to 8tys z lekkim haczykiem
Hehe, Twoje zdanie, moje jest inne. no to kupuj takiego za 8 albo najlepiej za 7 tylko licz się z tym ze będziesz musiał dołożyć.. Zwróć uwagę jeszcze,że w swoim mam sekwencje.Pozdrawiam
nie obrażaj się po prostu cena za to auto z jakimś wypłowiałym kolorem bo tak widać na zdjęciach nawet go chyba nie umyłeś do zdjęć , i nalotami rdzy to za dużo jak by był za 7 to można się zastanowić , prosił bym jeszcze o opinie tego zielonego szukam i szukam znaleźć nie mogę
nie obrażaj się po prostu cena za to auto z jakimś wypłowiałym kolorem bo tak widać na zdjęciach nawet go chyba nie umyłeś do zdjęć , i nalotami rdzy to za dużo jak by był za 7 to można się zastanowić , prosił bym jeszcze o opinie tego zielonego szukam i szukam znaleźć nie mogę
tak wyszły zdjęcia. jakie naloty rdzy? gdzie ty je widzisz?
Sam napisałeś że łapie nadkola no to już rdza , miałem nie jedno auto i mechanikę zawsze można zrobić a pół samochodu to ja spawać i malować nie mam ochoty
Sam napisałeś że łapie nadkola no to już rdza , miałem nie jedno auto i mechanikę zawsze można zrobić a pół samochodu to ja spawać i malować nie mam ochoty
Stary o czym Ty w ogóle pieprzysz. Samochód jest cały zdrowy, mechanik chwalił, że jak na taki wiek spód jest w bardzo dobrej kondycji, a odprysk jest tylko na krawędzi nadkola. Kup najlepiej takiego, który był niemalowany i nie ma żadnych odprysków Najlepiej mówić nie widząc. Albo jedź prosto do salonu jeśli chcesz kupić to auto w salonowym stanie lub zainteresuj się czym innym, może vw golf iv?? Spokojnie kupisz idealnym stanie za 8 tys
Dobrze nie kłóćmy się nie po to zakładałem temat mam budrzet jaki mam i chce coś najlepszego w tych pieniądzach i chodziło mi o waszą pomoc nie o konflikty
PS: Ostrzegam przed mg zr z legionowa na razie nie wrzucili go nawet ale nie radze go oglądać nawet ulep jakiś najprawdopodobniej po testówka rajdowa pomazana pędzlem i sklejana z rożnych aut a jeszcze chcą za nią 8,5 tys , użytkownik a forum zapomniałem nicku bo usunąłem wiadomości jak się pojawi to dam dla przestrogi a ponoć taka igła maiła być hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum