Cześć!
Mam pytanko, czemu na forum nie udzielają się moderatorzy? chociażby dział giełda. Wszystko leży i kwiczy, moje poprawne ogłoszenie w dziale kupie już od kilku dni dalej jest nie zaakceptowane, tak samo wiele innych. Czemu modami są osoby, ktore nie odwiedzają forum?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 16, 2015 09:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może personalnie pojadę ale fakt jest taki że Adriana praktycznie wogóle nie widać, Szoso, jak wejdzie to ogarnie to co tam wisi ale bywa nieczęsto a Rap jak mu się podoba pomimo tego że przesiaduje na forum...
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
To że jestem zalogowany nie oznacza że siedze przed kompem i odświeżam co chwile dział giełda , temat moderatorów był poruszany , były obietnice i tylko na nich pozostało.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum