Wysłany: Wto Maj 19, 2015 15:36 [MG ZR]Wskaźnik paliwa i temperatury
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Witam. Chciałem uniknąć powtarzania, niestety żaden z tematów, które tutaj wyczytałem mi nie pomógł. Standardowo wskaznik temperatury oraz poziomu paliwa - jak to było tutaj poruszane x razy - poszedł do góry. Moja prośba brzmi następująco: Czy ktoś, kto ma na zewnątrz silniki od ów wskaźników mógłby porobić jakieś szczegółowe zdjęcia ---> który kabelek miedziany, rezystor itp. idzie do której nóżki ? Zauważyłem przerwanie a nawet przerwania na obu silniczkach --> we wskaźniku temperatury widzialem jakby zerwaną masę, wlutowałem to jak głupek i zaczęła działać ale pokazywała o 1 działkę więcej, później nie wiem czy od tego, w aucie zaczęło śmierdzieć spalenizną, więc odpiąłem licznik. Elektryk ze mnie słaby, mimo profilu elektrotechnicznego. Może ktoś da jakieś wskazówki ? Z góry dziękuję za czas poświęcony czytaniu tego postu XD
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 19, 2015 15:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum